over mij

KimJestem.pl het is een dagboek van bewustzijn. Echter, het gaat niet dicht in de lade, maar lijkt ook dat je in de open vorm. De regels – als ik me helpen mezelf en specifieke idee zal uw ogen te openen voor iets wat je had geen aandacht besteed. Ik ben blij als je mijn woorden lezen en er iets beweegt in uw interieur. Ik probeer te verwoorden op dingen die ik niet wil.

We zijn allemaal gelijk in een aantal aspecten en de patronen die we nemen van woningen, verenigingen, omgevingen zijn vaak hetzelfde voor ons. Dus, we staan voor dezelfde problemen en uitdagingen. Als ik het kon begrijpen, op een bepaald aspect van mijn bewustzijn ben ik blij om het te delen met anderen, dus dat zou Het makkelijker voor u op de emotionele en affectieve pad van ons leven.

Er zijn van die dagen dat alles duidelijk, helder (en dat is wanneer de records worden gevormd), maar er zijn momenten wanneer er twijfels zijn. Helemaal vergeten waarom dit allemaal en wat is de zin van het bestaan. We voelen ons geïsoleerd, twijfel, boosheid of verdriet. Dan is het de moeite waard om terug te gaan naar een specifieke record / bewustzijn om jezelf eraan te herinneren-Wie ik ben en niet wie ik was opgeleid te worden. Om op te merken wat emoties zijn momenteel de handel mij, en hoe gemakkelijk het is om te doen om terug te komen op de lichte, vreugdevolle feit dat wij eigenlijk zijn (hoewel we soms vergeten).