Terug in de vinyl - de producenten kunnen het niet bijhouden

Terug in de vinyl – de producenten kunnen het niet bijhouden

Je weet hoe te sterven in de muziek industrie. Nu, de britse Onafhankelijke getiteld krant online versie vandaag een artikel gepubliceerd, volgens welke de industrie steeds minder en minder in staat om bij te blijven met de fabricage/productie in termen van het vinyl voor aanzienlijk toegenomen vraag. Hieronder de verrassende details.

De vinyl revival van dit jaar blijft stijgen: terwijl de CD-verkoop is voortdurend krimpen

De vinyl revival van dit jaar blijft stijgen: terwijl de CD-verkoop is voortdurend krimpen record bijna weer in de mode, en jaar na jaar in grotere hoeveelheden naar de winkels, die zijn uitgegroeid tot een serieuze belasting op de producenten, die langzaam zijn niet in staat om gelijke tred te houden met de groeiende vraag van de markt. Nieuwe productielijn in gebruik genomen, de huidige nummer naast, zelfs in de buurt van onschatbare waarde (of laten we liever zeggen dat het zeer riskant, zeer lange termijn return on investment), dus het verkrijgen van grote hoeveelheden geproduceerd moeten worden, het is al erg

gehavend, zeer oude machines, de weinige die nog in werking is. Als gevolg van de platen bereid in een doorlooptijd van een maand netto op drie is toegenomen gedurende de laatste twee jaar, die begrijpelijkerwijs interfereren met de uitgevers, de muzikanten en de klanten. De grootste resterende schijf-fabriek in het tsjechische republiek GZ,

die dit jaar erkende dat hij ooit was het de drukste dag van februari, twee en veertig duizend exemplaren afgedrukt in een enkele dag. Het bedrijf kocht onlangs zes stukken van oude productielijn die zou kunnen houden met de vraag, maar het lijkt erop dat de machines, de helft er niet in slagen op de lange termijn, en leven in te blazen.

Veel mensen zeggen dat het geheel een voorbijgaande mode-rage, echter, het kopen van begaafdheid blijft tot salomo: de SoundScan survey van dit jaar, de eerste half-jaar stijging van 40% in de verkoop, en dit bovendien niet eens te zijn die gevallen waarbij de kopers rechtstreeks bij de uitgever te bestellen (de tweedehands handel nummers en over het nummer van de untouchables). De ICM Onderzoek interessante dingen opgemerkt: de vinyl kopers 15% van het niet per se te luisteren naar de discs alleen – bijeenkomst.

Adam Teskey, de Vinyl-Fabriek voor de productie van leader zegt dat meer en meer stof op de zolder, vergeten spelers, die bovendien, de kinderen waren erg serieuze interesse in de tastbare producten bezit. De tiener leeftijden zijn ook het krijgen van een groter deel van deze media voor, ondanks het feit dat ze eigenlijk een sociale laag, die reeds in het digitale formaat muziek toen ik opgroeide. Dit bedrijf is anders een hockey puck-en kleinbedrijf PVC-stukken, drukt u op 90 ton laden, 200 graden celsius op de platen van 14″in grootte coming out voordat het gesneden in hen.

Shane Whittaker, de Gebogen op een co-stichter die zei dat we eigenlijk in een industrie winst en continu groeien de activiteiten die een bank manager voor niet eens echt bestaan (als, zeg, een lening genomen). In het advies van het vinyl vervaardiging van steeds grotere schaal zal worden in de komende periode, tot de productiecapaciteit, een breekpunt komt.

De uitgevers, maar uiteraard blijven oordeelkundig aanpak de vraag

De uitgevers, maar uiteraard blijven oordeelkundig aanpak de vraag want het is moeilijk om te beslissen kleinere artikelen vervaardiging meer tijd, of op een moment meer dan voldoet aan de vraag, want in beide gevallen veel van de risicofactoren. Niet te vergeten, dat tegenwoordig is iedereen gekleurde, “photo” (foto schijf) of “blob” (ploeteren) schijf die u wilt zien in de productie is aanzienlijk meer tijd in beslag dan de gewone zwarte kivitelé, en natuurlijk de prijs ook hoger. Het vinyl in ieder geval weer heel dicht bij op de voorgrond in de media, maar het is een groot risico dat de productie-omstandigheden escalatie naar de hemel-opname van het product de verkoopprijs in de niet al te verre toekomst.

Opmerking: in de tekst bewust in alle hoeken van het vinyl naam vinyl in plaats daarvan, omdat de laatste is onwaar: de platen zijn nooit gemaakt van bakeliet, die. De 78 rpm ‘ s van de grammofoon schellak, terwijl de micro-groeven audio-cd, polyvinyl chloride polyvinyl-acetaat kopolimerjéből, d.w.z. acetyl cellulose-polyvinyl chloride gemaakt van/is gemaakt van vinyl afkorting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *