wat doet CD-productie eruit

wat doet CD-productie eruit

De vtc u Videoton-cd fabriek bv fabrikant. zijn voorganger, opgericht in 1988, Gloria Kft. het was de eerste hongaarse CD fabrikant, en ijdele twee concurrentie, de laatste is de vennootschap ontbonden deze activiteit thuis, in 2017. met ingang van 31 december. De jaren negentig uit het begin van 2011 Baráth István was de managing director en speelde een belangrijke rol in het VTC en binnenlandse CD-productie in een.

Vanaf nu, maar op grote schaal in het maken van CD en DVD in het land

Vanaf nu, maar op grote schaal in het maken van CD en DVD in het landDe Videoton bedrijf van de groep zijn toegenomen door een toename van de werknemers, echter, blijft de leverancier met de onderneming en de koper worden hierna aangeduid als handelshuis als je probeert te dienen. De afgelopen weken bezochten we de nog werkende fabriek, achtergrondgeluid naam van een nieuw interview sectie is Hertog Thomas uitvoerend directeur, sprak over de geschiedenis van het bedrijf, de CD en DVD productie en RecVideo gedeelte is nog in de CD-reproductie processen om ze te vangen voor het nageslacht.

Grósz Károly, de raad van ministers in 1988 opende de Videoton CD-fabriek die we nu krijgen. Dit gebouw is speciaal CD-productie, ontworpen, ontwikkeld.

Videoton al in 1988, voordat hij begon omgaan met het idee dat wanneer u een CD-fabriek, omdat de Compact Disc-formaat is niet beschikbaar in het oostblok, dat is waarom ze wilde het ontwikkelen van een alternatief. De audiovisuele technieken op het gebied van zeer sterk van het bedrijf, producten: tv, radio, stereo ‘ s, versterkers, luidsprekers. Maar om vooruit te gaan was het belangrijk dat de groeiende ruimte veroveraar CD is ook opgenomen in het portfolio.

Zo zijn er plannen voor een nieuwe CD soortgelijk format te ontwikkelen, maar, natuurlijk, in de tussentijd, het was zeer duidelijk aan de wereld van de CD worden de dominante formaat, en dus de productie achter het bedrijf. In 1988 werd gestart met een nederlands-hongaarse joint venture als de vtc je voorganger, dat Halo Ltd.genoemd. Het was de oost-en centraal-europese tijd socialistische regio ‘ s eerste CD-fabriek. Greenfield investering gemaakt in de fabriek, het gebouw zelf

Miklós Ybl award en directe CD-te verveelvoudigen, werd ontwikkeld in alle functies. Natuurlijk eerder, zag er niet uit zoals die in de plant, want de CD-productie veel technologie is er en ze hadden allemaal een aparte kamer. De productie van gereedschap in de cleanroom in de plaats, die er in wezen chemische omstandigheden heersen, wordt het afdrukgebied van de disc productie, een drukkerij en een verpakking ruimte. Deze zijn in de fabriek laatste voorwaarde ook andere, gecombineerde vorm.

Hoe is de reproductie?

Hoe is de reproductie?De reproductie uitgangspunten zijn niet veranderd, na de masztering kamer kregen we de bodemplaat, de tool van plastic injectie het vormen van een techniek van de reproductie. Dan is er een speciaal doel machine, we zijn naar de andere lagen van de gegevensdrager te lezen. De CD-productie in het geval van de eerste het maken van de kunststof plaat, helder polycarbonaat plastic, doorzichtig plastic die al op de gegevens en bij een olieramp giet. 3,9 secundum onder het koken van een stuk van de CD, die is niet geschreven voor de CD, maar mechanisch geperst en geproduceerd door de schijf, die substraat wordt genoemd.

Vervolgens moet u ervoor zorgen dat de lees-terug autoriteit te bedienen, dat is waarom we het nemen van een 55 nanometer dik aluminium metalen film, die wordt weerspiegeld in de interface en de CD-speler laser kunnen lezen van de schijf. Deze zaak is zo dun, fragiel laag die moet worden beschermd, daarom zal het nog worden toegevoegd aan de schijf, een UV-drogende lak laag.

Dit zelfs nadat deze optisch aangevinkt, dan worden de semi-finished product gaat naar de drukkerij, waar hij wordt toegevoegd aan de afdruk op het etiket. Hier is het verschil, wat was de fabriek start, en wat we nu hebben. Op dat moment, tampon druk machine werd geleverd op het CD-oppervlak van de prints, de zilveren reflecterende laag, was het laten zien, ik kreeg net een bord met de rapporteur en albumnamen.

En nu offset printing technologie, we nemen de prints, de technologie is er fejődött naar de schijf van de binnenste rand van de buitenste rand volledig uit te schakelen, wij kunnen afdrukken van uw publicatie. De schijf wordt gedrukt na de verpakking was hier geen automatische verpakkingsmachine serie, nu in een ander proces van vervaardiging, hoewel de speciale publicaties nog steeds met de hand verpakking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *